12/13/2010

O Galicia de Mugardos sumou o seu primeiro triunfo na Pedreira

Galicia de Mugardos 3-2 Laracha

O Galicia de Mugardos tómase un respiro cos tres puntos alcanzados no seu terreo de xogo ante o Laracha. Foi un dos mellores partidos do conxunto local, cunha primeira parte na que desbordou en todo momento ao seu adversario.
Aos 17 minutos, Canosa, que retornaba ao equipo, acertou a enviar o esférico lonxe do alcance do porteiro rival e un pouco máis tarde, Cardelle introduciu na súa portería unha boa combinación do cadro mugardés. Era o 2-0 co que se chegou ao descanso.
Na continuación, o Laracha saíu disposto a darlle a volta ao tenteador, pero se atopou cun rival ben situado e que aproveitou un contraataque para situar o 3-0.
As expulsións de Sanmartín e Diego Seco deron opcións ao Laracha, que anotou por medio de Javi Parada, de penalti, e Javi, pero que foi insuficiente para impedir que os puntos quedasen na marcadora local.

G. Mugardos: Agustín, Juani, Adrián, Sanmartín, Jorge, D. Seco, Manel, Puchi (Grueiro, min. 77), J. Jesús (R. Seco, min. 65), Maikel (Vituco, min. 58) e Canosa (Rebolo, min. 80).

Laracha: Damián, Añón, Rudi (Pablo Fernández, min. 45) (Javi, min. 88), Cardelle (Baba, min. 69), Fandiño, Javi Angeriz, Josiño, Josito, Sito (Birlo, min. 45), Jorge Parada e Adriano.

Árbitro: Novás Benavides (Vigo). Expulsou (dúas amarelas) a Diego Seco (min. 67) e Sanmartín (min. 81). Amarelas á Juani, Manel, Canosa; e Pablo Fernández.

Goles: 1-0, min. 17: Canosa. 2-0, min. 24: Cardelle (p.p.). 3-0, min. 80: Vituco. 3-1, min. 82: Parada, de penalti. 3-2, min. 90: Javi.

Campo: A Pedreira.