8/28/2011

O Galicia de Mugardos e o Soneira empataron na Pedreira

O Soneira empatou o partido nos últimos minutos tras o lanzamento dunha falta e dun penalti.

Soñarán esta noite os futbolistas do Galicia de Mugardos coas xogadas a balón parado. O Galicia adiantouse primeiro no marcador e puxo o partido moi ao seu favor pero o Soneira deu a volta á tortilla e empatou case nos últimos suspiros de partido. O primeiro tanto chegou no minuto 46 e foi obra de Carba logo de varios rexeites dentro da área do Soneira. No 74 Dani Ramo coloca o segundo gol tras unha xogada de Canosa que pasa a Suso Pena e este a Dani Ramos que logra un bonito gol pola escuadra. Con 2 a 0 parecía que o Mugardos tiña practicamente sentenciado o partido pero a remontada do Soneira chegou a balón parado. Primeiro foi Vía no minuto 86 de partido tras o lanzamento dunha falta e posteriormente tamén o propio Vía tras lanzar un penalti no minuto 90. Ao final repartición dun punto para cada equipo e 2 a 2 no marcador.

Xogaron polo Galicia de Mugardos Javi na porta con Rouco, Juani, Javi Eume, Manel, Juan Jesús, Rubén Seco, Dani Ramos, Carba, Suso Pena e Canosa. Tamén participaron posteriormente Colo, Jorgito, Martín e Pitu.

Por parte do Soneira xogaron Fran na porta con Ferreiro, Pablo, Veciño, Modesto, Santi, García, Michel, Vía e Quique. Tamén xogaron posteriormente Fran, Iago e Mauro.

Arbitrou o partido o colexiado Jesús Mosquera de Santiago auxiliado por Botana Rei e Rosende Torto. O colexiado ensinou cartóns a Javi Eume e a Juan Jesús do Mugardos e a Veciño, Santi e García do Soneira.