9/06/2011

Derrota do Galicia de Mugardos en Laracha con Javi de porteiro

Galicia Vs Laracha (12 Decembro 2010)

O Galicia de Mugardos perdeu en Laracha por 3 a 0 por mor das xogadas a balón parado.

O xogador Sito foi o autor de dous dos tres tantos do equipo local. O Mugardos non xogou mal e mereceu máis pero se atopo coa estratexia do Laracha que foi, neste caso, eficaz. O primeiro tanto marcouno Sito tras o saque dunha falta e de tiro cruzado o esférico toca en Canosa y adéntrase na porta de Javi polo pao. Corría o minuto 34 de partido. Cinco minutos máis tarde, de novo as xogadas a balón parado teñen a sua eficacia para o Laracha. Deste xeito Sito de novo tralo lanzamento dunha falta consigue un golazo pola escuadra, nun tiro onde Javi non poido facer nada. Con 2 a 0 chegouse ao descanso.

O Mugardos tivo ocasións nesta primeira metade por exemplo cun tiro de Carballeira que a piques estivo o porteiro local de buscar o balón dentro da rede. Na segunda metade o Laracha sentenciou o partido no minuto 69 co gol de Héber tralo centro de Josiño. Antes o Mugardos tivo unha xogada para a polémica cun suposto penalti a Carballeira que o colexiado non pita. Tamén poido haber un penalti a Pitu no transcurso da segunda parte. Ao final 3 a 0 no marcador e os tres puntos que quedan en Laracha.