10/25/2010

Os erros no remate condenaron ao Galicia de Mugardos á derrota

A ineficacia diante da meta contraria volveu xogar unha mala pasada ao Galicia de Mugardos na súa visita ao terreo de xogo do C.D. Dornea, co que perdeu por un apertado 1-0.

O conxunto de Germán Amil foi mellor que o seu adversario e dispuxo das mellores oportunidades para marcar, pero non acertou ningunha e ao final custoulle a derrota. Rubén Seco puido adiantar aos mugardeses, aos oito minutos, pero o seu remate saíu rozando o poste. Ao fío do descanso foi Adrián o que non acertou a enviar o balón á rede dentro da área pequena.
Na segunda metade a situación transcorreu dunha forma similar, xa que as opcións para adiantarse eran visitantes. Juan Jesús e Rubén Seco desperdicieron dous lanzamentos que acabaron nas mans do porteiro.

Aos 79 minutos, o Dorneda quedou cun home menos, o que parecía unha vantaxe para o Galicia. Con todo, non soubo aproveitala e, por contra, o seu adversario púxose por diante nun remate dunha falta a cargo do lateral Afonso, ante a pasividade da defensa mugardesa. Ese tanto foi unha laxa difícil de superar, polo que os puntos quedaron na marcadora local.

Dorneda: Manu, Afonso, Jacobo, Modesto, Héctor, Adrián, Miguel, David (Alberto, min. 80), Pou (Miguel Anxo, min. 80), Élmer e Cheki (Martín, min. 57).
Galicia de Mugardos: Óscar (Agustín, min. 35), Rubén, Jorge, Adrián, Sanmartín, Manel, Óscar Pérez (Míchel, min. 87), Juan Jesús, Maikel, Rubén Seco e Vituco (Puchi, min. 79).
Árbitro: Matías Otero, do colexio pontevedrés. Amoestou con cartón amarelo aos xogadores visitantes Óscar e Manel e aos locais Adrián, Elmer, Cheki e a Modesto, en dúas ocasións.
Goles: 1-0 min. 85: Afonso.
Campo: Pardo Conchado.