1/07/2011

O Galicia de Mugardos volveu co peto cheo de terras composteláns

O Galicia de Mugardos poido sacar algo positivo do seu partido ante o Bertamiráns no Concello de Ames.
O conxunto de Germán Amil gañou por 1 a 2 e volveu co peto cheo de terras composteláns. O Mugardos segue no medio da clasificación con 22 puntos.

O Mugardos foi superior os primeiros 45 minutos e aproveitouse dunha defensa local que non soubo sacar o balón de primeiras desde a súa área. Así chegou o penalti tras unha derriba de Chechu a un rival que o colexiado Queija Domínguez non dubidou en sinalar. Grueiro non fallou desde os once metros e adiantou ao seu equipo. Non tardaron en encarrilar o choque tras varios rexeites da defensa local que deixou o balón morto a Rebolo para que fusilase a Agustín (0-2). Román maquillou o resultado antes do final da primeira parte, minuto 41, ao rematar un balón bombeado.

Bertamiráns: Josua, Jacobo, Juanjo (Genelo, min.80), Chechu, Jose María, Iván, Alfonsito (Chacho, min.78), Román, Luís, Espiño e Toñito.

Galicia de Mugardos: Agustín, Rubén, Jorge, Adrián, Sanmartín, Juan, Oscar (Suso Pena, min. 72), Seco, Rebolo (Maikel, min. 80), Grueiro (Anxo, min. 89) e Vituco (Puchi, min. 85).

Árbitro: Queija Domínguez (Ourense). Mostrou cartón amarelo aos visitantes Rubén, Juan, Rebolo e Grueiro.

Goles: 0-1, min. 25: Grueiro, de penalti. 0-2, min. 28: Rebolo. 1-2, min. 41: Román.

Campo: Municipal de Bertamiráns. 100 espectadores.