4/03/2011

Reparto de puntos e de xogo entre o Viveiro e o Galicia de Mugardos

Viveiro 1-1 Galicia de Mugardos

Viveiro e Galicia de Mugardos déronse un apretón de máns esta tarde na ensenada de Covas. Parece como si pactaran a situación. Foi un típico partido de dous equipos que están na mesma zona e que se xogan o mesmo. Os dous goles foron en xogada.
Comezou marcando o Mugardos co tanto de Maikel. Corría o minuto 42 de partido cando Rebolo centra dende a banda e Maikel remata de tiro cruzado batendo a porta de Trullo. Con vitoria pola mínima do equipo de Germán Amil chegouse ao descanso.
Nos primeiros minutos da segunda parte o Viveiro empatou o partido. Concretamente Aurelio aproveitou un contragolpe do seu equipo para bater de vaselina a Agustín. Con 1 a 1 no marcador, os dous equipos intentaron buscar ocasións para materializar pero os dous conxuntos foron eficaces no xogo defensivo.
Ao final reparto dun punto para cada equipo e Mugardos e Viveiro atópanse a tres puntos do Foz e polo tanto dos postos potenciais de perigo de descenso de categoría. Isto quere dicir que non se poden durmir dende hoxe ata o final de liga.

Galicia de Mugardos.-Agustín, Rouco, Jorge, Adrián, Rubén, Manel, Maikel, Juan Jesús, Rebolo, Suso Peña, Vituco. Para cambios saiu Sanmartín por Vituco, Rubén Seco por Rebolo, Canosa por Juan Jesús e Oscar Pérez por Maikel.

Viveiro.-Trullo, Prieto, Piru, Juan Carlos, Alonso, Bruno, Pablo Coello, Aurelio, Pedreira, Troncho, Pablo Lago. Para cambios saiu Esteban por Pablo Coello e Abraham por Troncho.

Arbitro.- Pozo Alvarez de Ourense asistido por Dieguez Novoa e Hernández González. Tarxetas.- Amarelas para os xogadores do Mugardos Manel, Juan Jesús e Suso Peña.