4/19/2010

O Galicia de Mugardos gaña en Betanzos

Un gol de Óscar Pérez nos últimos minutos permitiu ao Galicia de Mugardos gañar en Betanzos

O Galicia de Mugardos deu a sorpresa da xornada no campo do Betanzos ao levar os tres puntos despois de que ao final do encontro chegásese co marcador de 1-2. Desta forma, o cadro brigantino perde case todas as opcións de alcanzar o ascenso.

A pesar das numerosas baixas coas que o equipo de Cata afrontou a contenda, non lle tivo ningún medo ao seu rival e buscou en todo momento a vitoria, atopando o premio ao seu esforzo no último minuto da contenda. Foi nunha gran xogada de Chollas que cedeu o esférico a Óscar para que enviase o balón ao fondo da rede.

Con este triunfo, a formación mugardesa consolídase na zona media alta da clasificación da categoría.