4/12/2010

O Galicia de Mugardos sentencia ao Dubra en 12 minutos

O cadro local tivo ocasións para pechar o encontro cunha maior goleada ante un rival basto en ataque e máis enteiro en defensa

O Galicia de Mugardos venceu sen grandes dificultades ao Dubra (2-0). Os mugardeses saíron máis enchufados ao partido que o seu rival e, practicamente deixaron sentenciado o encontro no primeiro cuarto de hora do choque. Os locais tiveron ocasións máis que suficientes para pechar o partido cunha maior goleada ante un Dubra que se mostrou basto en ataque e máis enteiro en facetas defensivas.

Chollas abriu a lata anticipándose ao porteiro. Minutos despois o Galicia faría o segundo da tarde. Esta vez foi Manel o que enviou ao fondo da rede. A poucos minutos do final os de Ferrolterra puideron sentenciar, pero Tenreiro non acertou nunha ocasión inmellorable. Xa no segundo tempo o xogo igualouse algo máis, pero sen ocasións.

Goles: 1-0. m.7: Chollas; 2-0, m. 12: Manel.

Campo: A Pedreira. 300 espectadores.