1/25/2010

Galicia de Mugardos, dous meses sen gañar na Pedreira

Foto 1ª xornada (Galicia de Mugardos)

Son dous meses os que acumula o Galicia de Mugardos sen vencer en casa, na Pedreira, un martirio do que sacou partido nesta xornada o Flavia (1-1). Os visitantes mostráronse demasiado conservadores.

Chollas adiantou ao Galicia no primeiro minuto de xogo, cabeceando un centro de Pablo Lorenzo desde o flanco dereito.

Non tardou en chegar a igualada, na que Tino tivo a fortuna de atopar a Rubén no camiño para enviar o esférico ao fondo da rede da portería local.

O Galicia de Mugardos mostrouse máis ambicioso, creou máis ocasións e solicitou un penalti no minuto 85 por derriba do porteiro Diego Perol a Pablo Lorenzo. Tampouco é boa o refacho do Flavia: catro xornadas sen gañar, o cal non permítelle ascender na táboa.